Vild med Gospel

I Vild med Gospel har vi pt. tre gospelkor.
Alle er pt. åbne for nye medlemmer,
så tilmeld dig nu, eller duk op på en korøvelse!

Stacks Image 169

Copenhagen Gospel Singers

Gospel har for alvor fået fat i det helt store publikum. Mange danskere har opdaget glæden ved at synge og selv være en del af oplevelsen. Og endnu flere har fundet vej til CGS, som publikum og nydt den smittende og livsbekræftende musik. Copenhagen Gospel Singers synger den moderne, autentiske og medrivende gospel. Vi har plads til dig som ønsker at komme og give den gas sammen med masser af skønne gospelelskere.

Copenhagen Gospel Singers ledes af Laura Kjærgaard, som trods sit travle skema, kommer og giver den gas sammen med os HVER torsdag. Hendes kærlighed til musikken og lidenskaben mærkes tydeligt i den måde hun leder koret på.

Udover at synge sammen, har vi også et dejligt fællesskab med hinanden. Derfor nyder vi 15 minutters pause med kaffe, te, kage og frugt halvvejs gennem øvelsen. Vi holder altid en afslutningskoncert hvor vi fylder kirken.

ALLE er velkommen til at synge med også selvom du ikke har sunget gospel før.

Velkommen i Copenhagen Gospel Singers


Klik på korets logo for at se mere...
Stacks Image 170

True Gospel Singers

True Gospel Singers er for dig der virkelig vil noget med din sang. Her er der optagelsesprøve og en lidt strammere disciplin mht mødepligt og forberedelse hjemme. Koret har tidligere været på turné i London i foråret 2015, indspillet kor på Rasmus Seebachs album Ingen kan love dig imorgen (2013) og live DVD (2012) og har medvirket ved DRs Juleshow 2010. TGS har også optrådt i X-Factor semifinalen 2009 og på Rune Klan show. I 2018 havde koret 10års jubilæum og kalenderen for 2019 er allerede fyldt godt op!


Klik på korets logo ovenfor for at se mere...
Stacks Image 1464
Stacks Image 1469
Stacks Image 1449

Junior Gospel Singers

Junior Gospel Singers starter endelig op igen den 24. januar 2019. Annelie KARUI Saemala er ny dirigent!

Læs mere her...

Tilmeld dig her...

Klik på korets logo ovenfor for at se mere...
Stacks Image 1484
Stacks Image 1487