Vild med Gospel

Kathrina Brunnstrøm havde i 2008 20 års jubilæum som gospel-kor-dirigent.
Hun var en af de første som startede med at lave gospelkor i Danmark, og har gennem årene oplært mange gospeldirigenter. Hun har startet nogle af de bedste gospelkor i Danmark og fungeret som dirigent i bl.a. Copenhagen Gospel Choir, Opstand Gospel Choir, Århus Gospel Festival, Copenhagen Gospel Singers, Lyngby Gospelkor osv.....

Kathrina Brunnstrøm har stået i spidsen for adskillige gospelworshops, koncerter, event, shows og turnéer i indland og udland.
Hun har arrangeret turnéer med gospel-kor i bl.a. England, Tyskland, Belgien, Sverige, Norge og flere USA-ture

I 2005 flyttede hun og familien til USA, Florida. Hun ledte koret og musikken i gudstjenesterne i en stor amerikansk kirke med over 5000 mennesker. Gudstjenesterne blev transmitteret på TV og live-streaming på internettet i hele verden. I USA arrangerede hun flere kæmpe koncerter og events med bl.a. Israel Houghton, Cece Winans, Gaither Gospel og Phil Lassitter (som arbejder sammen med bl.a. Martha Munizzi, Joe Pace, Kirk Franklin og Fred Hammond).

Kathrina Brunnstrøm er nu tilbage i Danmark og står i spidsen for True Gospel Singers

Sagt om Kathrina:
.... Hun er en fantastisk formidler, inspirator, igangsætter og gospel-dirigent
.....Hun er med, med den nye musik
.....Hun er en af de absolut ”tunge drenge” inden for gospelmusikken i Danmark
.....Hvis nogen kan formidle gospelmusikkens budskab gennem et gospel-kor, er det Kathrina Brunnstrøm. Hun har gennem tiderne rørt utrolige mange menneskers hjerter med hendes inspirerende, indlevende og ægte kærlighed til gospel.
.....Hun vinder alles hjerter med hendes dejlige og varme personlighed.


Kathrina er dirigent for
True Gospel Singers