Vild med Gospel

Julie er 39 år og har levet som professionel sanger, dirigent, sanglærer og sangskriver lige siden hun fik studenterhuen fra Sankt Annæ Gymnasium i '97 og er på nuværende tidspunkt en af Danmarks absolut dygtigste og travleste gospelsangerinder!!!

Hun laver kor- og studiearbejde for forskellige artister og har bl.a. sunget for Sanne Salomonsen, Linda Andrews (X-Factor vinder 2009), Danser med Drenge, Søs Fenger, Anne Gadegård, Blå Øjne, Remee, Karen, Alex, Nanna, Sash, S.O.A.P., Etta Cameron, Christina Undhjem, Monique, DQ, Will Young, Kim Burrell, Creamy, Rick Astley, Cliff Richard, Will Young, Andraé Crouch, Disney filmen Herkules, gospelfilmen Oh Happy day og mange andre.....
Se mere her...

Hun er autoriseret underviser i Komplet Sangteknik og underviser på Complete Vocal Institutes kurser i Danmark, Europa og USA.
Se mere her...

Hun laver Gospel-teambuilding for store firmaer som bl.a. Microsoft, Novo Nordisk, Danish Crown, Philips, Kvik Køkkener, Velux, Coca-Cola, Disney Danmark, Center for Ledelse, Motorola, Rockwool, Martin Group, Udenrigsministeriet....osv.... og har også lært hele Venstre og Konservatives regerings gruppe at synge gospel!!! Hun er med næsten 100 teambuilding workshops om året den mest brugte gospel-teambuilding-instruktør i Danmark!!!

Hun har optrådt utallige gange på TV, film og radio, bl.a. i Top of the Pops (UK), Party in the Park (UK), Good Morning Britain GMTV (UK), BBC, Go' Morgen Danmark, solist og kor i Vild med Dans (2007), Boogie, Eleva2ren, Mandags Chancen, DK4, og har haft sit eget tv-program på KKR - "Julie's Verden".....(og nej, båndene fra det findes ikke længere;-)

Julie har som sangskriver bl.a. skrevet musik til den unge r'n'b sangerinde Jaleasa som vandt "Scenen er din". Hendes debutalbum udkom i 2008.

Julie har medvirket på utallige indspilninger og cd'er. Hendes helt eget gospelalbum "To Whom It May Concern" udkom i 2012.
Se mere her...SAGT OM JULIE:
" Julie er bare en sindssyg dygtig sanger og nok den teknisk allerdygtigste gospelsanger vi har i Danmark i øjeblikket ".....

" Julie er super sjov underholdende, fantastisk og et kæmpe energibundt som dirigent og korleder og når hun så selv åbner munden og synger...så rejser hårene sig på ryggen og der er ikke et øje tørt - hun synger og dirigerer simpelthen FANTASTISK....og så er hun også SJOV!!!......"

" HUN ER BARE SUPER SUPER PROFESSIONEL"......

" man er ikke i tvivl om at Julie lever og ånder for gospel - og at det kommer helt indefra hjertet - hun tror virkelig på det hun synger og DET kan mærkes "....

"det er som om englene kommer ned og synger med når man står i koret og Julie dirigerer en af de mange fantastiske sange...."

" hun er den bedste dirigent jeg nogensinde har haft....og jeg har prøvet rigtig mange....."

Se Julies hjemmeside her...